Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

Nnia

2. 11. 2008 21:36
Dušičky

Tenhle článek je uplna břečka ;-O...Svatek všech svatých nejsou dušičky...svátek všech svatých je 1. listopadu po halloweenu, a dušičky jsou 2.listopadu a je to svátek všech zesnulých...

0 0
možnosti

mecek

14. 1. 2008 22:45
Chudáku

Pán Bůh tě má - na rozdíl od mnoha jiných -  také rád, ikdyž plácáš nesmysly !

0 0
možnosti

Terez

11. 11. 2007 19:46
Nevěřím svým očím..

Proč se neustále řeší, kolik pan Macek vydělal peněz a na čem? Proč tu na něho hážete špínu, když ho nemáte rádi a nelíbí se vám jeho články, tak je prostě nečtěte, ne? Nebo jde o potřebu ventilovat své vzteky a závisti veřejně?

Proč se "kamarádka ze základky" nepodepíše celým jménem? Není tu náhodou někdo dám tak trochu zakomplexovaný?

Za sebe dodávám, že i já spatřuji v článku několik historických nepřesností. Nicméně jeho články jsou obvykle celkem vtipné. Ovšem za mnohé přispěvatele do diskuse mě hanba fackuje. Nezbývá než doufat, že nejde právě o reprezentativní vzorek národa.

0 0
možnosti

Michal

26. 11. 2007 8:29
Re: Nevěřím svým očím..

To by se Ti jistě líbilo a tomu xindlu taky, aby jsme si ho nevšímali a zapomněli. Omyl kočičko, nezapomeneme a nepřestaneme si všímat, to by byl totiž konec týhle země. Když to nedokázali politici a novináři, tak je to holt na nás. Macek je lort a tunelář, máš to ještě jednou, kdyby si snad chtěla zapomenout Ty.

0 0
možnosti

marek swmyčka

9. 11. 2007 23:36
macku

pane macek.vy jste docela velkej popleta...ale vaše články čtu rád....

0 0
možnosti
A

Arth-

9. 11. 2007 21:47
Tohle je FAKT dobrý!!! :-)

Re: Račte prominout, při Vašem vzdělání, ale (Inu vzdělání je vzdělání (Anonym), 04.11.2007 21:05 ) nevhodný příspěvek? | vlákno | reagovat

Keltský Samain je pozdější než křesťanské Dušičky! http://www.katolik.cz/otazky/ot.asp?ot=819

  Nepřipomíná vám to Sexmisi?  Koperník? To byla žena! Bůh - to byla taky žena!!  :-P

Úplně k nevíře... 

0 0
možnosti

kamarádka ze základky

6. 11. 2007 14:30
Chudák Macek doplácí na své dětství

...tak to je, když měl někdo nešťastné dětsví a pubertu - teď otravuje lidi s blogy a volá svět o pozornost nejen s blogy ale s různými sebezahleděnými eskapádami...ten hoch byl a zůstal v duši dost osamocen a nešťasný, což na venek křečovitě přehrává svojím trapným snobizmem...Jenže, co nadělat, při jeho věku už nebude jiný, jen směšnější.

0 0
možnosti

------------------------------

5. 11. 2007 13:40
Z trochu jiného soudku.

Pokud je mně známo, tak za poskytnutí informací o ceně České spořitelny rakouské Erste Bank při privatizaci České spořitelny, dostal od EB odměnu 10 milionů českých MUDr Miroslav Macek, tehdejší místopředseda ODS. Od koho měl Macek informace o požadované ceně České spořitely nevím, ale pochybuji, že by se Macek o tom se Šloufem radil, a také určitě ne se Zemanem.

0 0
možnosti

Karel 10

10. 11. 2007 7:48
Re: Z trochu jiného soudku.

kdyby to byl Čunek už by po něm šli......co je dovoleno ....není dovole,...a pere se jak malý hararant a tady dělá chytrého....Rv

0 0
možnosti
JC

Jose Chroustal

5. 11. 2007 9:51
Pan Macek

byl bohužel opět přistižen, že píše o věcech o kterých má pouze povrchní, neúplné, narychlo nabiflované, na internetu posháněné informace. Což mu karmu zřejmě nezvýší. Informační hodnota takovýchto příspěvku ja potom nulová až záporná, jsou-li v nich uváděny nějaké zbrlké laické nepřesnosti. Takový článek potom nemůže udělat dojem na nikoho, než na nějakou „blondýnku“.O  to jde ale zřejmě p. Mackovi především.("blondýnka" zde nevyjadřuje barvu vlasů, ale stav ducha)   

 

Závěrem keltská duše p. Macka hlásá ... "a hlavně, co si užijeme dnes, to už nám nikdo nikdy nevezme". Což by se myslím dalo označit  za  jeho životní krédo.

 Ani nevím proč jsem si v tuto chvíli vzpomněl na jeden starý doktorský fórek : Pán příjde k lékaři. Posadí se do čekárny a  dlouho čeká. Po notné době se osmělí 

 zaklepat. Po chvíli otevře doktor a říká „víte, sestře se udělalo špatně, musel jsem ji dát Hofmanské kapky. Pacient na to, „no to vidím, ještě vám kouká hofman“.

0 0
možnosti

varuz

5. 11. 2007 8:54
Pane Macku

Myslím, že lépe byste udělal, kdybyste si všímal doma své rentiérky, užíval si "legálně vydělaných" peněz a dal nám všem už konečně pokoj. :-(;-(

0 0
možnosti
MT

martin TT

5. 11. 2007 8:24
Škatulky

Když si to pro sebe roztřídím, tak se v komentářích sešli lidé, kteří nemají rádi autora, křesťanští obránci církevních dogmat a povrchní znalci předkřesťanských dějin Střední Evropy.

Já bych k autorově článku přidal jen současnou realitu, kdy se na začátku listopadu lidé vracejí k hrobům svých předků a alespoň v tento den si společně s dalšími rodinnými příslušníky připomenou, že je někdo přivedl na svět a že jejich děti právě získávají vzor, jak se k rodičům chovat. Navíc je k tomu příjemné posezení s řečmi, jídlem a pitím.

0 0
možnosti

Karel 10

10. 11. 2007 7:50
Re: Škatulky

tak toto je kvalitní názor....

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7192x
Miroslav Macek