Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jack

21. 2. 2008 15:59
TY VLEZDOPRDELNÍKU...

Pan prezident Václav Klaus má nadaci, která se jmenuje Nadační fond Václava Klause. Situace je podobná, jako u Nadace Václava a Livie Klausových - pouze s tím rozdílem, že u Nadačního fondu Václava Klause přispěl v roce 2006 pouze jeden subjekt "Margaret Thatcher Found" částkou 201.645,- Kč. Dalším a posledním příjmem byly úroky z účtů ve výši 48.072,10 Kč.

Náklady na správu činily 330.355,- Kč, t.j. byly podstatně vyšší, než příjmy.

Žádný ze členů orgánů Nadačního fondu Václava Klause nepřispěl :

0 0
možnosti

Jack

21. 2. 2008 16:00
Re: TY VLEZDOPRDELNÍKU...

PhDr. Libuše Benešová - předsedkyně správní rady

Ladislav Jakl - člen správní rady

MUDr. Michaela Bartáková - člen správní rady

Ing. Martin Kocourek - předseda dozorčí rady

MUDr. Pavel Bém - člen dozorčí rady

0 0
možnosti

Naivka

13. 2. 2008 22:57
Taky jme si hravali

Kdysi dávno, v sedmdesátých a počátkem osmdesátých let, bývalo v naší místní sauně dobrým povyražením hrát hru "co bychom dělali, kdybychom vládli" 

(Y)dnes uz si nehrajem.Vratite nekdy ten kaviár co jste žrali na náš účet?[>-]

0 0
možnosti

Mažňák

23. 1. 2008 19:43
Můj pokus

Já bych to napsal nějak takto:

Vážení a milí spoluobčané! Přeji vám v nastávajícím roce především hodně zdraví, protože to je jedna z mála věcí, kterou můžete ovlivnit jen do určité míry, málo. Přeji vám hodně elánu a zdravého rozumu, protože to jsou dvě věci, které maximálně ovlivňují váš úspěch v životě a dobrý pocit z něj.

Přeji vám také, abyste se smířili s tím, že z 90% si za to jak žijete můžete sami, ať už v dobrém nebo zlém. Přijmout tuto skutečnost může být první krok k zlepšení vaší situace, nebo alespoň ke smíření se s ní. Závist ani zášť vůči úspěšnějším nikdy nikomu žádné štěstí nepřinesla. Smiřte se s tím, že možná, a je to dokonce pravděpodobné, byli pracovitější a snaživější než vy, nebo jim jen osud nadělil víc talentu - ale za to nikdo nemůže, viďte.

Přeji vám takový nový rok, jaký sami chcete - a jaký si ho také jistě sami uděláte.

0 0
možnosti

Kostmice

16. 1. 2008 20:12
Dětinskost.

Pabe Bože co to je  !Měknutí mozku.

0 0
možnosti

Kdojsem

15. 1. 2008 1:02
Vidím do té vaší černé duše ať se kroutíte jak chcete.

Jste po určité vrstvě své bytosti až neuvěřitelný prosťáček. Ani nevíte co tímto svým projevem na sebe prozrazujete. Nechtěl bych mít s vámi něco společného.

0 0
možnosti

kolemjdoucí

15. 1. 2008 16:46
Re: Vidím do té vaší černé duše ať se kroutíte jak chcete.

A co prozrazuje? Nenapínejte nás, prosííím.

0 0
možnosti

rsj

7. 1. 2008 19:09
Dík

Dík za příjemný novoroční projev, až na ten jazz by se to dobře poslouchalo.

Radka

0 0
možnosti

Jan

7. 1. 2008 10:18
Doplnění

Chtěl bych doplnit svůj přísp."soukr. názor" o mottu Annppr ještě spekulací, že Novoroční projev prezidenta republiky jste napsal právě Vy. Ne, že by to p. Klaus neuměl, asi to máte jako jeho poradce v pracovní náplni psát mu projevy. Neodolal jste pokušení to dát takovým "lišáckým" způsobem veřejnosti na vědomí. Jestli je to pravda, tak se za odvedenou práci nemusite stydět. Tak jste ode mě zase uslyšel: Pane inšpektor, vy jste hlava....Přeji pěkný den,Jan

0 0
možnosti

Miroslav Václavek

7. 1. 2008 6:56
A těch tisíc miliard

státního dluhu je jen malý mráček na šťastné tváři rodného luhu a háje. Každému rovněž tolik Knižních velkoobchodů kolik je libo.

0 0
možnosti

Jana Fraitová

5. 1. 2008 21:58
Noblesní alternativa

Ač nepolitický tak státnický, vč. fotogr. záběru!

0 0
možnosti

Jan

5. 1. 2008 18:47
Soukromý názor

Jste vzdělaný člověk, se značným literárním talentem. Dobře jsem pochopil, co jste chtěl říci národu,-bez práce nejsou koláče-, asi jsem způsobil radost komunistům? Ale teď o něčem jiném, odešel jste z vrcholné politiky, poněvadž jste pro p. Klause byl tzv. "neřízená střela". Ale tolik jste pro něj udělal, že si Vás nechal jako svého poradce. Určitě jste pro něj přínosem i dnes. Možná Vás potěším, nebo nepotěším, ale trpíte oba stejným problémem, potřebujete někoho aby Vám několikrát za den řekl: Pane inšpektor, vy jste hlava,- nic ve zlém, pokora a skromnost je Vám cizí. Žil jste asi v prostředí kde jste ji nepotřeboval.A je to škoda, určitě by Vás to obohatilo. Doufám, že jsem Vás neurazil, je to můj subjektivní názor, který vyvolalo přečtení vašeho projevu, buďte zdráv,  Jan

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7192x
Miroslav Macek