Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rene

13. 2. 2008 22:47
Miiroo, Mirkuuu

stale si myslis, ze ten narod je uplne tupej?Bud rad,ze nebrucis a zalez do nory!! Pokud mozno vem sebou i papatunel,Dybu,Jezka,Kocarnika atd. bezte uz do prd.ele je rok 2008 !!

0 0
možnosti

Eva

14. 2. 2008 10:48
Re: Miiroo, Mirkuuu

Milý René, pokuste se přečíst svůj příspěvek. Možná se Vám při trošce dobré vůle podaří odpovědět si, kdo je úplně tupý.

0 0
možnosti

Mirek

13. 2. 2008 13:43
Prase

Pane Macku, jste nanicovaté hovádko, které živí bohatá nevěsta. Nelezte mezi lidi.Smrdíte 90-tými léty i přes net tak moc, že se jednomu z vás zvedá žaludek. To vše výše uvedené je můj názor.

0 0
možnosti

kluk

12. 2. 2008 13:47
dotaz

Taky ti musela Mirečku pokaždé něco šoupnout ?

0 0
možnosti

Milka

10. 2. 2008 21:29
Džamila

Jasně vidím, kdo je Džamila, jistě nezná pana Macka z jeho okolí a toho, co tam provádí. Jsem pro věcnou diskusi, ne pro politickou, schovanou za slovními hrádkami či drobnými radostmi, blafujete a zjistěte si minulost Macka, od mládí po vstup do politiky. Tam, v politice se schoval před svoji neschopností. Mějte se hezky.

0 0
možnosti

Džamila

11. 2. 2008 6:20
to Milka

nebudu se s Vámi  přít, jen nechápu Vaši připomínku - mám pocit, že k tomu, co jsem psala, je Vaše připomínka poněkud scestná. Já neopěvuji Mackův život, pouze píšu na rovinu - obávám se, že se pletete ve Vašem jasném vidění - znám Mackovu minulost velice dobře, i když zprostředkovaně a ne osobně (ale Vy ho jistě osobně znáte, že....) Proto jsem psala ve stylu - je jaký je a nestydí se za to. Plno lidí - pokrytců, mu nesahá ani po paty. Přečtěte si jeho články a uvidíte, že o sobě píše věci na rovinu, nehraje si na mravokárce ani na nikoho jiného. Já vůbec nehodnotila jeho život, ale to, že on se za svůj styl života nestydí. !

0 0
možnosti

Džamila

10. 2. 2008 10:05
konečně

Zdá se mi to nebo je to pouhý klam? Že by se tu začalo opravdu věcně diskutovat? Myslím tím věcně k článku? Pánové a dámy, nechme závist a zášť k osobě Dr. Macka stranou a věnujme se drobným radostem každodenním, které nám život přináší. A pokud to neumíme, pak si přečtěme nějakou knihu pro inspiraci - jak na dobrou náladu. Slunce venku svítí, nelepší se vaše nálada? Moje ano. Proč si kazit náladu nějakými omezenci. Konečně už pochopte, že Dr. Macek je prostě jaký je, také to nikdy netajil a také se za to nestydí. Je to jeho životní styl, který jiný nebude, ať mu nadáváte nebo ne. Vždyť to upřímně píše o sobě i v těchto článcích. Oceňme, že si dr. Macek nehraje na nic, co by nebyl (nehraje si na puritána, když jím není apod.) Každý si můžeme vybrat svůj životní styl, který člověka baví, tak to udělal a je takto určitě šťastný. Vyberme si také nějakou svoji životní motivaci a určitě budeme plno věcí dělat s větší radostí a snad i láskou. A život nás bude bavit víc

0 0
možnosti

jojonasnurce

27. 1. 2008 9:45
MILIARDY A STEJNA LOGIKA

Byla jednou jedna církev,které se zachtělo majetku a začala s inkvizičními procesy,s upalováním lidí a s vtloukáváním jediného názoru na Boha.Jednou o ten majetek přišla a ztratila svou moc.Namísto toho,aby kněží žili v lásce a něco dělali pro pomoc bližním,začali se lidé před volbou prezidenta handrkovat o vrácení majetku,kteří budou daňoví poplatníci platit 60 let.Škoda,že jim nestačí obyčejný život v lásce a chudoběmjak hlásal Kristus.Byl by to lék nejen pro staré ovdovělé důchodkyně,nýbrž i pro jistou část společnosti,které má dle Ježíše Krista stačit láska k bližním.A rozpočet,který měla reforma stabilizovat,nám naroste do nevídaných rozměrů.Pravda p.Macku,štěstí je zde pro všechny,postoj mysli také,škoda jen,že tento postoj mysli nesdílí i ti,co rozhodují o miliardách,že ANO.Při volbách bude vše spočítáno.Rv

0 0
možnosti

Tony

27. 1. 2008 14:56
Re: MILIARDY A STEJNA LOGIKA

Super,jeden z mála příspěvků, který jde k podstatě věci.Na další,Mackovy tzv, lidské články, se mi už ani nechce reagovat.Např. to o zpívání lidí,s Dr. Mackem,si lidi pěkně povídají o tom, jak si zpívat a to je tedy idylka, najednou je z vlka beránek. To mi připomíná, že sousedka např. volila ODA jen proto, že p.Kalvoda byl fešák.Počítá Dr. Macek se špatnou pamětí lidí?Myslím, že by udělal dobře, kdyby se třeba rozepsal o tom,jak znemožnit,abyředitel ČEZu měl plat 677 milionů,Ptám se proč,zatímco elektřina se stále zdražuje,a pro obyčejné lidi, kterých nás je asi 80%, bude za chvíli skutečně život problém.Když by se suma rozpočítala na domácnosti,to by bylo levné elektřiny.A to nemluvíme o platech celeho managementu.Ta paní,co běhala k lékaři a pak tím vztahem s novým mužem se náhle uzdravila,tak místo plomby si asi lepí žvýkačku.Ale stav mysli,samozřejmě má na stav těla vliv,to vidím podle toho,co se mnou udělaly Mackovy články.Ale ani do voleb mnoho doufání nevkládejme,je to tristní.

0 0
možnosti

Eva Č.

27. 1. 2008 9:35
Tonymu a třeba i ostatním

Tony,jak posuzujete emigraci?Emigranti jsou hrdí na to, že se dokázali postavit na vlastní nohy a začít znovu. Jejich kritika těch, co tu zůstali, je neúprosná - jsou zbabělci a nebo byli poplatní režimu. Úsměvná je druhá strana barikády, která právě emigranty nazývá zbabělci, kteří se sem vrací jako nabubřelci.

0 0
možnosti

Karolína

25. 1. 2008 21:51
Proč tak dlouho nepíšete?

Chybite mi. :-)

0 0
možnosti

Kamila

25. 1. 2008 6:46
opět

jak se tak bavím pročítáním diskuse, tak nestačím žasnout, jak dokážou být někteří lidé omezení. Lidi, vzpamatujte se. Pokud se Vám něco nelíbí, vraťte se k jiným stránkám s jednodušším obsahem (když tomuto nerozumíte) a jestli chcete reagovat, tak diskuse jsou vždy k článku, není potřeba pořád dokola otravovat s pomluvami a drby Mackova života. To si každý může najít v bulváru a navíc to už každý zná. Zároveň díky normálním lidem, kteří se tu dokáží inteligentně R^bavit k tématu.

0 0
možnosti

Tony

25. 1. 2008 13:26
Re: opět

Nejde o článek,ale o to,kdo ho píše.Otázka zní, proč vlastně píše?Naprosto stejně se ptám,proč píše např. p.Martina, nyní Formanová, myslím, že lidé prostě o těchto lidech už nechtějí nic slyšet. Dráždí to,jak se p. Dr. prezentoval v minulosti a nyní je sociálka kombinovaná s matkou Terezou,jak dojemné, něžné jsou jeho články, člověka by to skutečně dostalo.To je to,co lidem vadí. Měl by se stáhnout do ústraní, aby se o něm nic nevědělo.Nejsou to drby,já například čerpám z časopisu, kterému poskytl inerview ,pouze citace.Témata by byla nosná,ale lidé nereagují na téma,ale na autora.Když jsme si mohli před lety zvolit za prezidentku p. Dr. Jaroslavu Moserovou, skvělou ženu, uznávanou i mezinárodně,tak jsme ji nezvolili proto, že byla udajně stará,ale její pronikavá inteligence, a celoživotní postoj,pro nás mohly být jenom přínosem. Jak velký ji rozdíl mezi Dr. Mackem a Dr. Moserovou,ponechme si možnost aspoň vyjádřit nesouhlas s tím,co se nám nelíbí.Nebo máme být jako za minula?

0 0
možnosti

antiODStB

22. 1. 2008 21:00
Podle prof. Švejnara

jste ubohý tunelářský zloděj Knižního velkoobchodu Praha, spolupachatel podvodu kmotra Klause, zbytečný žrout, tasemnice......Tak slintejte dál, MILIONÁŘU z nakradeného, bývalý komunisto a 100x větší zloději, než byli oni.

0 0
možnosti

Viper

22. 1. 2008 23:16
Re: Podle prof. Švejnara

"100 x vetsi"?? Ja to prepocital a vyslo mi, ze jen 36 x !!! What gives??;-DRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7192x
Miroslav Macek