Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

klasik

26. 2. 2008 10:02
myslím, že mistr nevysychá pouze literárně

..jinak vidím, že tady má spoustu odpůrců, kteří si pamatují jeho velice diskutabilní (kulantně řečeno) angažná v politice, včetně té známé facky-zadovky, při které měl  opravdu výraz zběsilého mongola . Myslím ale , že Mackovi jsou tyto vaše kritické odsudky u pr.......   On to dle mého píše pro těch pár slípek, které nemají pamět a nadšením nad tímto "Vrchlickým pro blondýnky" učurávají nadšením. V nich tento štvanec vagín vidí své potenciální píchandy.       

0 0
možnosti

Jan

27. 2. 2008 6:18
Re: myslím, že mistr nevysychá pouze literárně

Klasiku, Macek má plno odpůrců, kteří mu závidějí, kteří ho nechápou, kteří prostě jen rádi kritizují a je jedno koho. Předpokládám, že ty patříš mezi třetí skupinu. Chudák je člověk, který se nedokáže povznést nad realitou, mimochodem facku si dobře pamatuji. A Rathovi jak padla.... Ale o tom tento blog není. A nejsem ani blondýna ani potenciální "píchanda" jak píšeš. Dokonce ani nemusím být ženská, abych si v pohodě přečetl články Macka. 8-o

0 0
možnosti

Hariet

14. 3. 2008 17:28
Re: myslím, že mistr nevysychá pouze literárně

Musím promluvit za ty ženské (podle vás slípky). Myslím, že "kocour Macek" má již dávno po sezóně... Múže se po večerech jarně čepejřit, vřeštět na měsíc a skákat po střechách jak chce. (Pro jeho lhaní, aroganci, chamtivost,  podlost   nedala bych za jeho líbivé řečičky ani zlámaný groš). Ačkoliv - možná některá potulná kočka,  chamtivá jako on, by si snad dala říct. S tím on asi počítá. Proč  jinak  tolik účelového poetična?  

0 0
možnosti

Vikina

21. 6. 2008 19:53
Re: Re: myslím, že mistr nevysychá pouze literárně

Hariet, ty musíš být fajn ženská.V

0 0
možnosti

Vikina

21. 6. 2008 19:45
Re: myslím, že mistr nevysychá pouze literárně

Vidím, že se vyplatí otvírat Mackovy články už kvůli těm diskuzím (články číst netřeba), zde teprve člověk najde to skutečné české intelektuálské poetično a současně se dobře pobaví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7192x
Miroslav Macek