Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tony

22. 1. 2008 16:34
KUPTE SI NOVOU KONVICI

Pane Macku,místo aby jste se pořád snažil zviditelnit, tak si dejte pohov, kupte si novou konvici, a ¨vybírejte si k ní zase celou novou kuchyni a obývák, a dejte nám obyčejným lidem pokoj, se svými názory, najděte si ke konvici  holku, která bude mít aspoň  IQ té konvice, aby se Vám líbila, a tak si žijte s prodaným Velkoobchodem a dejte radu svému příteli .t.č. prezidentu p.V.Klausovi, ať nás už ušetří své třeskuté inteligence. I Vy,. který jste člen Menzy, musíte nuznat, že inteligence, bez absolutního nedostatku sociálního cítění, je stejně lidem k ničemu. Tak nám dejrte púopkoj se svými články.

0 0
možnosti

Viper

22. 1. 2008 23:14
Re: KUPTE SI NOVOU KONVICI

Proc si Ty nedas "puopkoj" a radeji si nenajdes kompetentniho psychiatra zbehleho v aplikaci elektrickych soku mozku a ledovych striku..........TA ZAS'T' MUSI BOLET......;-(;-(;-(

0 0
možnosti

abcde

20. 1. 2008 9:07
Český hřbitov

Perspektivní člověk nečeká u hrobu, ale počká si třeba u knižního velkoobchodu...

0 0
možnosti

romishowski

21. 1. 2008 9:40
Re: Český hřbitov

Super chlape!!!!

To byla trefa - naprosto souhlasím!;-D

0 0
možnosti

io

20. 1. 2008 1:13
Kdo jinému jámu kopá....

Dnes to od Macka docela ujde...jenže veř cigánovi, co ti po léta krade jabka ze zahrady a  slepice z kurníku, že krást letos nebude, že jo.

0 0
možnosti

jojonasnurce

27. 1. 2008 9:50
Re: Kdo jinému jámu kopá....

hehehehehehe trefné-a legrace je,když zloděj pak říká okradenému,aby nebyl naštvany,že jde pouze o stav mysli hehehe o tom jediném článek je;-D

0 0
možnosti

Fanda

18. 1. 2008 21:59
Šokující

Šokující webovkywww.aktualne.eu

0 0
možnosti

josef

18. 1. 2008 21:27
miro

myslím si ,že si příspěvkem léčíš svůj komplex chlapče,ukazuješ se po Zábřeze jako velký don juan ,který si může vést za ručku každou neděli novou kočku a ukazovat jí krásy města,aby si tě všichni  všimli.Co ale tomu říká Alexandra nebo Blochová ,to necítíš?

Článek je jasně o tobě,až tě i ta nová nedělní pozná,jakej seš "charakter",zůstaneš napospas sám a na ten zábřežský hřbitov to nebudeš mít tak daleko,jenže už ti nic a nikdo nepomůže a budeš tam jako kůl v plotě do nekonečna.

Zatím seš možná král - jak ale dlouho?

0 0
možnosti

Viper

19. 1. 2008 15:27
Re: miro

Josef, proc tak zatrpkle? Zavidis? Pamatuj si: "Zij a nech zit!"V

0 0
možnosti

Lossos

16. 1. 2008 20:06
Hedvíček...

pane Macek,

Hedvíčka asi neznáte, co?

Tak si přečtěte toto:

http://hedvicek.unas.cz

0 0
možnosti

Viper

18. 1. 2008 1:52
Re: Hedvíček...

Dik! Precetl jsem....s vetsinou myslenek se da souhlasit!;-(:-(:-/;-):-):-P;-D

0 0
možnosti

Jana Fraitová

16. 1. 2008 17:26
Radost, lehké jídlo, ostrá chůze.

Stav mysli je opravdu hodně důležitý - třeba někdo ví o člověku, který často říkal:"já ten infarkt dostanu" a pak ho, dotyčný, skutečně dostal. Takže doporučení, uvedená v bloogu pana M.M. jsou moc dobrá a každý čtenář by je měl šířit dál - někteří i agresivně. Vždyť přece můžeme být národem i se stoletými, ale poměrně zdravými, pohodovými a dobře situovanými. Za zdraví totiž nic platit nemusíme. Závěrem mého komentáře něco humoru,nikoliv českého:Syn bohatého lékaře začíná vlastní praxi a chlubí se otci:"Tři z mých pacientů se už docela uzdravili." "Dobře Ti tak", reaguje otec,"nemáš být takový nešika."

0 0
možnosti

jojonasnurce

27. 1. 2008 9:52
Re: Radost, lehké jídlo, ostrá chůze.

Samozřejmě,že je to pravdou,ale smůla ovšem je,když se títmo neřídí politici,kteří aby byli štastní musí tunelovat a tunelovat a těm co na to doplácí,vzkazují,že je to stav mysli,to už je drzost naštěstí budou volby a půjdou do kelu na hodně dlouho

0 0
možnosti

Věra Scheirichová

16. 1. 2008 9:29
Člověk jako oběť

Jednou mi jedna známá psycholožka, která v té době pracovala s chorvatskými  nebo už bosenskými (nevím a tady na tom nezáleží) uprchlíky říkala, že ač to jsou lidé, kteří za sebou mají neuvěřitelně kruté zážitky, nejhorší je, když  člověk začne sám sebe vnímat jako oběť. Že z toho není prakticky cesta ven. Mám daleko do krutých životních zážitků, ale stejně mi tento postřeh přijde velice pravdivý.

Tož tak.

P.S. A z některých příspěvků mám pocit, že se jejich pisatelé cítí být oběťmi textů p. Macka. Tak je prostě nečtěte.

Já se zas nedívám na televizi.

0 0
možnosti

Lora

15. 1. 2008 21:02
PRO ket

ket, asi nejspíš ženského pohlaví, vy jste ale vášnivá obhájkyně páně doktora, jak mohu usuzovat z vašich horlivých reakcí na negativní kritiky jeho článků.

Už vás alespoň pozval na večeři při svíčkách? A do vířívé vany s výhledem do zahrady? Abyste byla jednou z mnoha, která může žasnout nejen nad jeho IQ?

Pochlubte se nám.

8-o

0 0
možnosti

ket

17. 1. 2008 7:02
PRO LORA

na Váš dotaz jednoduchá odpověď. Nejsem vášnivá obhájkyně pana doktora, ani mě nepozval na večeři ani do vany. Navíc mám partnera, u kterého můžu žasnout nejen nad jeho IQ, nikoho dalšího k tomu nepotřebuji. Nemusím někoho osobně znát, abych mohla psát, co píšu. Zásadní je totiž to, že jsem prostě taková a ať se jedná o Macka nebo o kolegyni v práci, zabývám se věcmi opravdu prokazatelnými, což  výlevy, které tady píší někteří přispivatelé, nejsou. Nemám ráda smyšlenky a polopravdy a proto, dokud mi někdo neprokáže to, čím tady Macka napadá, tak je u mě nula. Internet má jednu výhodu i nevýhodu - člověk může psát anonymně. Ale tak jako někdo dokáže psát jenom kritiku a drby milionkrát omletý, až už to ani není vtipný, tak já můžu psát také co chci. A navíc, sama jsem zjistila, jak fungují média, nedá se věřit všemu. A nejsem tak omezená, aby můj život a náhled na svět a dění v něm ovlivňovala média a to, co kolikrát prezentují. Pokud si drbům někdo chce věřit, tak je to každého věc.

0 0
možnosti

J.

15. 1. 2008 19:27
Nuže,

pane Macek, tento životní příběh vdovy by si měla přečíst také vaše nynější pertnerka, aby se dověděla co ji čeká v případě vašeho úmrtí. Ztráta vaší osobnosti by byla pro tento lid celonárodní katastrofou z nedozírnými důsledky.

0 0
možnosti

xyz@ž

20. 1. 2008 9:13
Re: Nuže,

Byla by ztráta nejen pro tento lid, ale i pro tento blog...

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7192x
Miroslav Macek