Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

jirkas13

21. 6. 2008 11:25
Celkem chápu,

že pan Macek snobstvím dráždí, jak ho dává na odiv.  On je jen strašně okouzlený sám sebou. Je jedno, jak se pošťuchují s Vereckým, bohužel pitomosti píší oba. Jen každý z jiného úhlu. Jeden se chce jen dobře nažrat a pro druhého je důležitější, aby se publikum dozvědělo, že všude byl dvakrát. Ale musím říci, že mě dostal s mangalorským pepřem na tu tlačenku.;-D;-D

0 0
možnosti
JO

petr524

20. 6. 2008 15:17
Citát

Můj oblíbený citát :-)

Autorem citátu "Bůh se skrývá v maličkostech" je Ludwig Mies van der Rohe

0 0
možnosti
B

BB_max

20. 6. 2008 14:32
ale pěkně jste napsal, pěkně

R^ díky R^

0 0
možnosti
SH

Babul

19. 6. 2008 19:22
Rada Vereckému

Hlavně se neotáčej k Mackovi zády, mohl by ti jednu zezadu ubalit, na to je specialista.

0 0
možnosti
M

makov

19. 6. 2008 16:44
doplněk

k té tlačence to chce krajíček chleba a jedno pivo české

0 0
možnosti
MM

milimetrova

19. 6. 2008 12:51
Pane Macku, Vereckeho clanek

byl vtipny a ctivy a priznavam, ze s jeho nazorem na kulinarni snobismus jen souhlasim... zato vase ,zakazdoucenu´ obhajoba a dukazy o tom, kterak se Verecky plete, jsou smutne... a jeste smutnejsi je vase pseudovyzva po kontaktu na autora: proste si zavolejte do redakce MFD, ne?

I tak vam preju pekny den!

0 0
možnosti
PM

Polárníliška

19. 6. 2008 8:46
Pane Macku, udělám chybu,

když použiji vyčichlý pepř ze sáčku, ale vykompenzuji to zdobným porcelánem?

0 0
možnosti
JD

akubra67

18. 6. 2008 22:51
Jen tak mimochodem...

Pane Macku, ta kulinářská stránka v Reflexu není špatná, ale pamatuju se, že mě ten příklad s tlačenkou, kterou stačí posypat šalotkou a polít vinným octem, načež se z ní stane pokrm Bohů, poněkud nazdvihl také. A celkem dobře chápu rozpoložení pana Vereckého, kterému to posloužilo k napsání článku, jenž rozhodně není určen jen Vám. Ale budiž. Jemu šlo o kulinářské snoby v médiích, kterých je dost a dost, neb Reflex přece není jediný časopis píšící o gastronomii, že? Nad textem Vereckého jsme se smál, nad Vaší reakcí nikoliv, protože se to dalo čekat. Co mě ovšem nejvíc zaráží je poslední věta. Je Vám známo, že v novinách vychází text zvaný tiráž, kde jsou samozřejmě obsaženy i kontakty na jednotlivá oddělení? MFD není výjimkou a víc Vám snad k osobě redaktora Ladislava Vereckého povídat nemusím, vytočit telefon a vyžádat si schůzku přece pro formát Vašeho kalibru nebude žádný problém. nebo se mýlím? Ze severu zdraví J.D.

0 0
možnosti
AJ

aloisq

18. 6. 2008 23:23
Re: Jen tak mimochodem...

mno, bohuzel s Vami nesouhlasim. Pokud nekdo chce byt ftipny tak at, prosim. Ale delat ftip tak, ze se o nekoho otřu jen tak mi připadá spíše jako novinářská malomoc. Normální kulturní člověk nemá potřebu se takto do někoho navážet. Nejsem žádný Mackův fanklub, je mi ukradený. Ale článek jsem napřed nechtěl číst už jen podle nadpisu. Nakonec jsme ho přečetl, protože Kavárna je docela Ok. Tohle Ok prostě nebylo.

0 0
možnosti
JS

Sab.

18. 6. 2008 8:03
O jedlících psů, medvědích tlap i delfínů

http://animalrights.webz.cz/proc_nejist_psy2.htm

(v článku se mihne i jméno M.Macka)

0 0
možnosti
W

w.d.nero

17. 6. 2008 23:19
Přehnaná reakce

na docela vtipný  text Vereckého je nepochopení. Váš popis tlačenky (pište si to jak chcete, nevadí) zazipoval Verecký, podle mne, dokonale. Škoda, že nejste rád, že vás čte, a potom - to, že Vereckého neznáte, je dobrý vtip.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7192x
Miroslav Macek