Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

madginger

16. 6. 2008 8:20
vybočujete

Pane Macku, vybočujete, Vaše názory jsou extrémní - já Vám to takhle musím říct ale jestli to nevíte, tak Vaše názory jsou extrémní... a to je dobře. To je to co zaprdlé "odborníky" děsí. Najednou se někdo neposadí na zadek z Maze Gordona "Fuck" Ramseyho, vyjádří svůj odpor k vlašáku z papíru a pak už stačí, aby napsal, že není pepř jako pepř a je oheň na střeše. Piště, vychutnávejte, rád Vás budu číst.

0 0
možnosti
OL

kocourek-černý

15. 6. 2008 18:21
Serióznost.....

Již to slovo přichází z ciziny a stále hledá své kořeny v české kotlině. Dnes platí: zviditelni se, bez ohledu na druhého. Vydejte zatýkač na seriózního člověka.......

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

15. 6. 2008 11:37
zase dobrý čtení,

Miroslave:-)R^

0 0
možnosti
TT

tolan

15. 6. 2008 11:13
Pane Macku, pište !

Hloupých, bezmyšlenkovitých blogů je až až. Pitomců v diskuzi k nim ještě víc.

Proto bude osvěžením si od Vás opět něco zábavného ze života přečíst. Karmuji.

0 0
možnosti
LV

delvete

16. 6. 2008 7:52
Re: Pane Macku, pište !

Plně souhlasím.R^

0 0
možnosti
K

kacer.blog

15. 6. 2008 11:01
Přijde mi škoda,

tahle Vaše potřeba si veřejně a bohužel nevtipně vyřizovat každé otření o Vaši osobu. Jako byste nic jiného neuměl, jako byste se musel stavět do jedné řady s těmi hvězdičkami z řad modelek a podobných existencí, kde pověst (alespoň v jejich chápání světa) rozhoduje o bytí a nebytí. Verecký nepsal o Vás, ale o kulinářském snobismu, který je opravdu směšný. Oslím můstkem Vašeho příkladu se dost seknul, ale Vy namísto užívání si morální převahy vyskakujete jak malej. Jak říkám, přijde mi to škoda.

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

15. 6. 2008 10:45
Zkuste radši napsat o tom jak mizerný zubař

z Postřelmova k bohatství přišel, ať se můžeme taky inspirovat, když prý máme všichni stejné možnosti.

0 0
možnosti
TB

Tomáš Bobek

15. 6. 2008 9:59
Chutě

Časem jsem se dopracoval k poznání, že na stolničení je pro mne nejdůležitější v jakém duševním rozpoložení  to něco jím, pak s kým to jím a teprve nakonec co vlastně a jak připravené to jím. Ovšem přirovnání s pepři chápu a líbí se mi. A také se mi líbí, že v blozích dáváte pryč ruce od politiky. Jste pak takový řekněme poněkud stravitelnější ;-).

0 0
možnosti
Z

Zoro.Vomáčka

15. 6. 2008 9:44
A jejda, pan doktor po tý nahatý vostudě ještě básní?

Nějak nám tu chyběl po tom, co se jeho paní v novinách vytahovala, mu na oplátku se švarným Italem, chyběl nám tu s tou skvostnou mluvou a básníckým střevem a v dnešním článku z toho máme jen drobounko v citaci o.... umně naaranžované skvostné tlačence a posypané jemmně nasekanou cibulkou -pardon šalotkou - a zalité jemně naředěným vinným octem...K dokonalosti pak už zbývá hostinského hmoždíř a cesta  do Mangalory pro skvostný pepř ala Macek....Jedna rada neznámému Vereckému: Ani za boha nedávejte panu doktorovi kontakt na vás..Když vás neubije vybranou skvostnou jemně naservírovanou mluvou a skvostným buketem slámového vína z roku 1836, tak hrozí násilí zezadu s vysunutou zrudlou čelistí...Takže raději jen souboj přes idnes, ať z toho my, věrní čtenáři a milovníci páně doktora skvostných výrazů, foteček páně skvostného ambiente a skvostných nahých foteček pána a milenky (vyjímečně s plecháči skvostného pivča v aluminiu) máme pořádnou prdel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7192x
Miroslav Macek